Неделя, 23 Декември 2018 08:08
Оценете статията
(1 vote)

СНИМКИ: Червената Коледа на феновете: Усмивки за 700 социално слаби

Помощник кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев и фенове на "червените" от Самоков се включиха в благоворителна кампания за шеста поредна година. Инициативата е на члена на местния фенклуб на армейците - Радослав Христов, който поставя началото. Всяка година се включват все повече и повече привърженици на 31-кратния шампион на България.

 

Този път в помощници се включиха актрисата Луиза Григорова, нейният съпруг, както и някои от фенките на ЦСКА, които не пропускат мачове на любимия си тим - Галя Занева и Севелина Митева, както и много техни съмишленици. Едни от най-дейните и този път, както и в редица други мероприятия, свързани с червените, бяха момчетата от Трапеза бойс, представена от Краси Митев и неговата половинка Белослава. 

 

Снимка на Бъди Човек - Самоков.

Снимка на Бъди Човек - Самоков.

 

Феновете разнесоха хранителни продукти на социално слаби хора и пенсионери, за да могат да посрещнат по спокойно коледните и новогодишни празници.

 

Снимка на Бъди Човек - Самоков.

Снимка на Бъди Човек - Самоков.

 

"През 2013-та година започнахме с тази инициатива и разнесохме 10 пакета. Сега 5 години по късно 650 пакета. Това е най мащабната подобна кампания в страната. Кирил Динчев се включи с нас разнесе около 20 пакета с един от екипите на ЦСКА. Самофинансираме се. Всеки купува каквото и колкото прецени. Събираме продукти, но не и пари", заяви Радослав Христов, който е един от инициаторите на тази благотворителна кампания в Самоков.

 

Последна промяна на Неделя, 23 Декември 2018 18:20

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото