Четвъртък, 19 Юли 2012 15:50
Оценете статията
(5 гласа)

Да помогнем на Ади!

Да помогнем на Ади!

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS ADI на номер 17 777

 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel)

 

Аделина Коджабашева от Бургас е на 19 години и спешно се нуждае от средства за извършване на животоспасяващо лечение в чужбина.

 

В края на март на Ади е поставена диагноза "Конвенционален остеосарком – остеобластен вариант". След 3 месеца обикаляне по клиники в България, момичето получава оферта от Израел и по спешност заминава на собствени разноски (32 000 евро). Там започва първия курс химиотерапия. За следващите курсове (всеки 3 седмици) израелските лекари насочват Аделина отново към България, поради липса на пари.

 

Към 09.07.2012 обаче лечението все още не е продължено. Чака се заседание на специална комисия в ИСУЛ, която да определи по какъв протокол да бъде лекувана Ади.

 

Момичето се чувства все по-зле, на силни болкоуспокояващи е през 3-4 часа. Състоянието му е спешно.

 

"Спаси, дари на" вече контактува с клиники в Германия. Очаква се изготвянето на оферта. По първоначална информация тя ще е в граници между 100 000 - 150 000 евро.

 

Немските лекари също потвърдиха, че състоянието на Ади изисква бърза реакция, тъй като този вид саркоми са изключително агресивни.

 

За повече информация може да се свържете с бащата на Ади: 0887 468 317 – Делян Коджабашев.

 

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

 

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления. Останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS и невзетите плащания от страна на операторите. Повече информация можете да намерите ТУК.

 

Информация за набраните смс-и може да намерите ТУК.

 

Още информация за Аделина Коджабашева ще откриете на специално направения за нея сайт ТУК.

 

Благодарим ви, че помагате на Ади!

 


 

Искрено се радваме да ви съобщим, че в рамките на шест дни кампанията на Аделина Коджабашева събра близо 60 000 дарителски смс-а!

 

Кампанията на Ади, стартира в ДМС на 12 юли и подкрепата която получава е невероятна.

 

Бащата на Ади вече контактува с клиники в Германия, като лечението към момента е най-добре да бъде проведено там, предвид състоянитео на момичето.

 

Стискаме палци подкрепата да продължава и в най-скоро време необходимата сума да бъде събрана!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАПОЗНАЙ СЕ С АДИ ТУК!

Последна промяна на Четвъртък, 19 Юли 2012 16:21

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

коментари

+1 ЧЕРВЕН 2012-07-21 00:28 #2
Колко прекрасно българско младо момиче! Сигурен съм, че всеки един от влизащите тук е трепнал, когато след хубавите й снимки е стигнал до последната, а после е видял и видеото...
Цитат
+1 ББ 2012-07-20 10:47 #1
ЦЦ да даде малко от кинтите, да продаде някое от апартаментчетат а, да даде малко от ДАРЕНИЯТА на МВР и да не се ослушва!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Обратно в началото