Събота, 22 Декември 2018 15:32
Оценете статията
(4 гласа)

ВИДЕО: Изведоха пияния Михайлов от пресконференция заради... "схващане на крака"

ВИДЕО: Изведоха пияния Михайлов от пресконференция заради... "схващане на крака"

Изведоха президента на Българския футболен съюз от пресконференцията след четиристранната среща между лидерите на България, Румъния, Сърбия и Гърция, съобщава Агенция Фокус.

 

На Михайлов, който е в Белград заедно с Красен Кралев, за да участва в среща с министрите на спорта и президентите на футболните федерации на останалите три страни, му е прилошало и той е изведен от залата, в която Бойко Борисов, Виорика Дънчила, Александър Вучич и Алексис Ципрас даваха пресконференция.

 

Малко след това босът на родния футбол се върна, като стана ясно, че вече се чувства по-добре.

 

След срещата стана ясно, че България, Гърция Румъния и Сърбия  ще участват заедно в кандидатурата за домакинство на Европейското първенство по футбол през 2028 г., Световното първенство по футбол през 2030 година и отново, ако предишните са неуспешни за Европейското първенство по футбол през 2032 година.

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото