Четвъртък, 19 Юли 2012 14:40
Оценете статията
(1 vote)

Гугутката: Феновете от Сараево са пияни и дрогирани

Гугутката: Феновете от Сараево са пияни и дрогирани

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров коментар пред Livesport.bg ситуацията с ултрасите на ФК Сараево преди днешната среща на "сините" срещу босненския тим.

 

"Очаквам да има ексцесии, но искрено се надявам това да не се случи. Трябва да се вземат мерки предварително. Не знам нищо за случилото се вчера пред хотел "Хемус". Знам само, че привържениците на Сараево се държат крайно неадекватно", каза Гугутката.

 

"Според мен са пияни и дрогирани, но не знам защо няма ескорт, който да ги наблюдава, при положение че са в това състояние. Недопустимо е тези хора да се разхождат из София и да правят каквото си поискат", добави той.

Последна промяна на Четвъртък, 19 Юли 2012 14:46

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Aitoskia 2012-07-20 00:25 #2
Цитирам Алфа-Гумди:
Гугутчице виж си децата първо и после обяснявай за резаните

Това добре го каза :)Не се досеща че доскоро и неговите хора там от софия запад бяха дилари на наркотици :Д
Цитат
+1 Алфа-Гумди 2012-07-19 17:12 #1
Гугутчице виж си децата първо и после обяснявай за резаните
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Обратно в началото