Неделя, 01 Юли 2018 17:35
Оценете статията
(1 vote)

И Пепе Рейна се забърка в скандал с мафията

И Пепе Рейна се забърка в скандал с мафията

Прокуратурата в Италия поиска спиране на състезателните права на Пепе Рейна и още двама футболисти, играли в Серия „А“, за връзки с хора, приближени до мафиотската организация „Камора“.

 

Рейна, Паоло Канаваро и Салваторе Ароника бяха обвинени в това, че са имали връзка с членове на организацията, известна в Италия като една от най-големите сили в мафията. 

 

Канаваро и Ароника подпомагали рецидивистите с безплатни пропуски за мачове. Обвинението към Рейна е от периода, в който защитаваше цветовете на Наполи. Въпреки че в момента е собственост на Милан, испанският вратар може да бъде лишен от състезателни права за срок от 3 месеца. Не така обаче стои ситуацията с Паоло Канаваро и Салваторе Ароника.

 

Братът на Фабио Канаваро е заплашен със спиране на права за срок от 10 месеца, докато Ароника може да бъде извън терените за 4 месеца.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото