Вторник, 14 Август 2012 21:31
Оценете статията
(0 гласа)

ЦСКА отнесе един мач заради феновете си

ЦСКА отнесе един мач заради феновете си

Дисциплинарната комисия към БФС наказа отбора на ЦСКА с един мач лишаване от домакинство, заради изцепките на феновете по време на гостуването в Ловеч от 1-ия кръг на "А" група, загубено от "армейците" с 0:1.


Освен това "червените" ръководители ще трябва да платят и общо 6 хиляди лева глоба за хвърлени предмети на терена.

 

Първото домакинство на ЦСКА за сезона е в 3-я кръг, когато "армейците" трябваше да приемат Локомотив (Пловдив), но сега това няма да се случи.

 

ДК реши още да накаже с по 1 мач нападателят на Черно море - Ермес Паломино, както и играчите на Миньор - Иван Михов и Николай Христозов, заради червените им картони в първите им мачове за сезона.

 

Паломино бе изгонен в 55-ата минута, за втори жълт картон, при загубата с 0:3 от Лудогорец на "Тича".

 

Михов пък пръв бе отстранен в 51-ата минута в Гоце Делчев, където "чуковете" паднаха с 1:2. Христозов пък получи директен червен картон в 64-ата минута за фаул като последен в отбрана.

 

Ето и решенията на ДК към БФС:

 

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

 

ДИСЦИПЛИНАРНА КОМИСИЯ

 

Р Е Ш Е Н И Я   -    14.08.2012

 

ПО ДОКЛАД:

 

За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - предложение 2 - ДК наказва ПФК "ЦСКА" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.         

 

За хвърлени предмети с последствие на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. Б - предложение 2 - ДК, наказва ПФК "ЦСКА" с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 4000 лева. Във връзка с това, за неспазване на чл. 33, ал. 7 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС сезон 2012/13, на основание чл.37, ал.1, т. 20 предложение ІІ, ДК наказва ПФК"Литекс" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.         

 

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - предложение 1 - ДК наказва ПФК" Монтана"  с имуществена санкция в размер на 1000 лева.         

 

Задължава ПФК "Миньор" Пк да възстанови щетите, нанесени на стадиона в гр. Гоце Делчев съобразно чл. 38, ал.5  от ДП.

 

За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А - предложение 2 - ДК наказва ПФК "Черно море" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.         

 

Отлага за разглеждане случилото се след края на срещата ПФК"Черно море" - ПФК"Лудогорец", като изисква видеозаписи от охранителните камери.

Последна промяна на Вторник, 14 Август 2012 23:22

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Ultra_Red_Ruse 2012-08-16 01:42 #2
Цитирам fen-fen:
Ами естествено че ще го отнесе ЦСКА! Феновете им са най необузданите простаци, които са се раждали! Как може да говориш за любов към клуба и същевременно да трушиш, рушиш любимия клуб да ти плаща простащината! Нека някой да ми каже има ли клуб, който да не е пропищял от червената пасмина?

Върви си го начукай , Тъпо говедо , щот вие говедарчета сте цвете за мирисане ! :rd
-3 fen-fen 2012-08-15 11:32 #1
Ами естествено че ще го отнесе ЦСКА! Феновете им са най необузданите простаци, които са се раждали! Как може да говориш за любов към клуба и същевременно да трушиш, рушиш любимия клуб да ти плаща простащината! Нека някой да ми каже има ли клуб, който да не е пропищял от червената пасмина?

За да напишете коментар под статията, трябва да влезете с потребителското си име и парола или да се регистрирате!

Обратно в началото