Понеделник, 13 Август 2012 18:57
Оценете статията
(7 гласа)

"Офанзива": Дуче, бъди истински мъж и остави Сектор "Г" да се развива в посоката, която е поел!

"Офанзива": Дуче, бъди истински мъж и остави Сектор "Г" да се развива в посоката, която е поел!

Ултрас обединение "Офанзива" излезе с официална позиция за събитията в и около Сектор "Г" през последните няколко седмици.

 

Публикуваме цялото изявление:

 

Какво е Офанзива и кои сме ние?

 

Уважаеми Армейци,

 

По повод събитията в последните седмици, бихме искали да внесем яснота по въпроса кой, как и защо внася напрежение в публиката на ЦСКА. Искаме да го направим, защото се чувстваме задължени към всички, които ни подкрепят и към онези, за които единствената цел е обединен и силен Сектор Г!

 

В дните преди началото на новия сезон се изписа много - по медии, в телевизии, в "социалните" мрежи. "Офанзива разделя публиката и взема пари от Титан" се четеше навсякъде. Всички тези писания са плод на изкусната манипулация на един човек, към когото публиката на ЦСКА по презумпция изпитва уважение. С ръка на сърцето, като мъже, ние всички признаваме заслугите на Димитър Ангелов за развитието на Северната трибуна. Не можем обаче, да затворим очите си за нещата, които този господин направи в последните години. И пак като мъже ще замълчим и няма да си позволим да вадим компромати чрез медиите! Но бихме искали да кажем: Дуче, бъди истински поне веднъж, покажи се като мъж и остави сектора да се развива в посоката, която е поел.

 

На всички армейски привърженици, искаме да напомним: Ние не целим да бъдем новият шеф на фен-клуба. За нас фен-клубът никога не е бил цел, камо ли пък разделението на публиката! Ние имаме едничка цел - свободен сектор! Свободен от наркотици, интриги, пари от ръководството и чужди интереси! Това е нашата борба и сме готови да я водим докрай! Всеки лев, взет отнякъде, би направил сектора зависим и ние никога, НИКОГА няма да си позволим да приемем каквито и да било подаяния от хора, чиято цел не е свободен сектор Г! Нашата позиция не се е променяла - Вън боклуците от ЦСКА! Доказахме го и в Ловеч и никой не може да отрече това!

 

За тези, които се съмняват в чистотата и прозрачността на нашата организация, влезте в нашия форум, където подробно - с касови бележки и снимков материал, показваме месечни отчети! С парите от карти, артикули и дарения, сектор Г вече има своята уредба и видео камера с висока резолюция. Не Офанзива, а Сектор Г - защото Офанзива е част от Сектора! Със същите тези пари бяха направени редица хореографии, включително на Вечното дерби - без нито стотинка от Титан! Всичко това е благодарение на хората, които повярваха в нашата кауза! Правим всичко от сърце и душа с пламък в очите, и всеки, който е дошъл при нас, го е разбрал! Ние не сме медийни звезди, не искаме да ни показват по телевизията и нямаме нужда от това! За нас е водеща любовта!

 

Няма да търпим обаче, мръсни провокации! Ще бъдем истински с истинските и ще се отнасяме с уважение към тези, които ни уважават. Ние сме Офанзива и ще издигнем Сектор Г на едно изцяло ново ниво заедно с всички, които мислят доброто на Северната трибуна и искат да се забавляват в нея. Тези, които живеят с любовта към ЦСКА. Тези, които страдат и се радват с любимия отбор и искат той да бъде номер едно както на терена, така и по трибуните! Тези, които обичат по-силно, отколкото мразят!

 

За един обединен Сектор Г без интриги и лични интереси!

Последна промяна на Понеделник, 13 Август 2012 19:09

Подобни статии (по етикети)

За да напишете коментар под статията, трябва да влезете с потребителското си име и парола или да се регистрирате!

Обратно в началото