Сряда, 05 Декември 2018 18:47
Оценете статията
(0 гласа)

В името на рекорда: 2000 поредни мача на живо на любимия Суиндън!

Колко много обичате своя любим футболен отбор? Този въпрос едва ли някой задава на Дерек Елстън, защото в случая говорим за може би най-отдадения фен, който може да съществува.

 

В неделя Елстън посети своя последователен мач №2000 на любимия си отбор Суиндън Таун. Последният път, когато Елстън пропуска двубой на Суиндън, е на 5 декември 1981!

 

Оттогава 68-годишният сега фен не пропуска нито един мач на тима на сърцето си! Независимо дали става въпрос за първенство или някоя от многото купи в Англия. Елстън е гледал мачове от четирите нива на английския футбол, включително и един сезон в Премиършип.

 

Суиндън, който в момента играе в Лига 2 (четвъртото ниво), почете своя най-голям фен със специална фланелка и сладкиш преди двубоя срещу Уокинг от ФА Къп в неделя.

 

"Не съм го планирал, просто се случи. Правя по лесно - всяка събота и вторник отивам на футбол", споделя Елстън, който дори не живее в Суиндън, а в намиращия се на 112 километра Нортхемптън. "Докато съм здрав и ми носи удоволствие, ще продължа."

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото