Понеделник, 18 Юни 2018 08:02
Оценете статията
(3 гласа)

СНИМКИ: Ултрас изложбата Addicted to CSKA

Измина още един вълнуващ уикенд за феновете на ЦСКА. Турнирът в памет на Младен Алексиев - Чика Дени, завърши. за шеста година поред, като този път има нов победител - Армейци Свищов, чийто тим надделя на финала над Трапеза бойс след изпълнение на дузпи.

 

 

Паралелно с турнира имаше още едно събитие - изложбата, посветена на ултрас културата на Северната трибуна - Addicted to CSKA. Организацията, както и за изложбата "Червеният път" през май, беше дело на Стефан Дяков - Чарли, който осъществи това не без помощта и на своите приятели и още фенове от Сектор "Г".

 

 

И този път интересът беше голям, а през ВИП залата на "Армията", където бяха разположени артикулите, преминаха близо хиляда посетители, успели да се докоснат и снимат с част от историята на Северната трибуна.

 

 

Мнозина от тях, които са с основен принос за развитието на Сектор "Г" и агитката на ЦСКА като цяло, се върнаха назад във времето с разкази и сладки приказки за направените атрибути, знамена, плакати, тениски на различни фракции, за случките и не на последно място, разбира се, наказаните шалове, фланелки, барабани, знамена и шапки на вечния съперник Левски.

 

Последна промяна на Понеделник, 18 Юни 2018 09:47

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото