Петък, 12 Януари 2018 09:58
Оценете статията
(1 vote)

ВИДЕО: Топ 10 на агитките за 2017 година, ЦСКА също намери своето място

Видеоканалът на Ultras World, който има стотици хиляди последователи в YouTube, направи своята годишна класация за най-добра агитка. 

 

През 2017-та феновете на ЦСКА бяха единственият български клуб, който няколко пъти попадаше в седмичните класации, но не успя да влезе в Топ 10. Все пак Северната трибуна стана част от заглавната "шапка" на видеото, като за няколко секунди мигове от хореографията на Сектор Г се виждат.

 

Независимо от всичко, това е огромно признание за агитката на ЦСКА, която продължава да демонстрира превъзходството си на трибуните у нас.

 

Няма да крием кои попаднаха в Топ 10, но ще повдигнем леко завесата - това са Легия, Спартак Москва и Цървена звезда, все членове на бившия Източен блок. 

 

Кои са останалите, допълващи първите 10 в света агитки, вижте във видеото.

Последна промяна на Петък, 12 Януари 2018 12:11

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото