Четвъртък, 21 Септември 2017 17:36
Оценете статията
(0 гласа)

Стадион, законност, държава, медии

Левски ползва незаконно Стадион "Георги Аспарухов".

 

Така е. След като незаконно Левски бива създаден от група младежи в центъра на София, без някакъв държавен декрет, след като Левски незаконно построява собствен стадион, със собствени средства, в същия този център, впоследствие, слава на СССР, Законността нахлува и окупира нашите земи.

 

Първо, Законността правомерно създава правителствен отбор по пример на Законността-майка, намиращата се в далечните азиатски степи. Защото така е законно – откъде накъде някакви си там свободни хора, свободно ще се сдружават, че и свободно ще си строят собствен стадион?

 

Впоследствие, Законността напълно законно национализира незаконната частна собственост на българите, включително и крайно незаконно притежавания собствен стадион – игрище „Левски“. Върховното тържество на Законността е компенсацията за отнетата частна собственост в идеалния център на София, с блато в покрайнините на града, отдадено за “безвъзмездно ползване”.

 

За съжаление, отново вероятно незаконно, привържениците на Левски преобразяват голата местност и със собствени усилия изграждат новия си дом – “Герена”. Не само го изграждат сами, но и го ремонтират напълно сами, със собствени средства, години по-късно.

 

По принцип е редно да призовем към нещо. Например към дългоочакваното окончателно решение на въпроса със спортните бази. Или пък към защитаване на интереса на данъкоплатците когато се създава престъпна лига, за да може да се премести селски отбор в столицата, с цел да замени умрял комунистически урод, затънал в дългове, вероятно поради липсата на Законността. Може би би било хубаво да призовем за адекватност у Четвъртата власт, визирайки неправомерното използване на името на един покойник, когато говорят за едни гости на София. Или пък за едни 8 милиона за емблема, че позабравиха темата. Вероятно българските граждани биха искали да призоват за Справедливост когато фалират дружества с огромни задължения, защото Законността е с широки пръсти, когато парите са „общи“.

 

Но кого да призовем? Държавата на Законността и залязващата държавност? Може би пък трябва да призовем медиите за обективност? Все пак България се намира на престижното 109-то място в света по медийна свобода, задмината единствено от колоси на Законността като Танзания, Бутан, Либерия, Източен Тимор, Габон и др.

 

Имаме леки предположения, че Четвъртата власт в държавата на Законността леко се е сляла с останалите три власти. И разбираме, че Левски почва да ги плаши.

 

И с право.

 

Без особено уважение,

НКП на ЛЕВСКИ

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Ивайло Н. 2017-10-22 08:41 #3
Цитирам ВЕНЗЕЛОФ:
А БРЕ КОГО НАРИЧАТЕ ИЗРОДИ . УРОДИ И ИЗРОДИ СТЕ ВИЕ.РОГАТИ ИЗРОДИ И УРОДИ. ОЩЕ 1914 ДЪЛЖИТЕ НА "СЛАВА" 150 000 ЗЛАТНИ ЛЕВА. ДЕМЕК НА ЦСКА. ДОСЕГА С ЛИХВИТЕ А АРМЕНСКИ ЦИГАНИНО. И ЦАР БОРИС ЗАБРАНЯВА ДА ВИ СЕ ИЗДАДЕ НАТУРАЛЕН АКТ ,РАЗБРАХТЕ ЛИ РОГАТИ КОМУНИСТИ И ДС МРЪСНИЦИ..............


Я пак повтори, какъв акт! Хахахаха, неграмотно прасе, дължиме Ви единсвено бой по калните зурли, щото Вие сте упадакът на България, шумкари и обирджии на мандри, слезли от гората и избили цветът на нацията, художници, писатели, аристократи, журналисти, банкери.
Национализирали частната собственост и изпратили хиляди в Белене и други затвори, за да ги изядат прасетата.
Е това сте Вие мръсни уроди. Дължим Ви един куршум в свинските глави и втори контролен, за да знаем, че това зло никога повече няма да се върне.
Цитат
-1 Ц С К А 2017-09-21 23:43 #2
Забелязвате ли след репортажа на БТВ(първи от както ползват стадиона незаконно?!?!) колко плазмодии като Агент Николай и престъпника отговорен за това Софиянски се изредиха по няколко пъти по радиа и телевизии! Оставете безумията които наговориха, те са известни с малки митични доукрасявания, погледнете бройката на отговорите! А така, нали знаете за лъжата, повторена сто пъти- става истина!
Цитат
+1 ВЕНЗЕЛОФ 2017-09-21 23:25 #1
А БРЕ КОГО НАРИЧАТЕ ИЗРОДИ . УРОДИ И ИЗРОДИ СТЕ ВИЕ.РОГАТИ ИЗРОДИ И УРОДИ. ОЩЕ 1914 ДЪЛЖИТЕ НА "СЛАВА" 150 000 ЗЛАТНИ ЛЕВА. ДЕМЕК НА ЦСКА. ДОСЕГА С ЛИХВИТЕ А АРМЕНСКИ ЦИГАНИНО. И ЦАР БОРИС ЗАБРАНЯВА ДА ВИ СЕ ИЗДАДЕ НАТУРАЛЕН АКТ ,РАЗБРАХТЕ ЛИ РОГАТИ КОМУНИСТИ И ДС МРЪСНИЦИ..............
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото