Петък, 18 Септември 2015 17:57
Оценете статията
(0 гласа)

ЦСКА: през Ловеч или в неизвестното

ЦСКА ще решава бъдещето си на 4 октомври.


Ясно е - клубът е в менгемето на проблеми, създадени и оставени да корозират (съзнателно или не) от институции и бивши свои ръководители.


С дългове, които разяждат клуба, с постоянни нови "известия" за загубени дела, заплахи за отнемане на точки...


И, не на последно място, затиснат с атака от всички страни, която се дължи не на емблемата и историята на "червените", а на политическите дрънкания на оръжия на благодетеля им.


На децата е ясно, че медийните удари, както и обостреното чувство за детайли и справедливост, което разви БФС това лято, се дължат на войната срещу Гриша Ганчев, която водят някои от най-силните хора в държавата.


На 4 октомври Ганчев възнамерява да попита феновете в НДК кой вариант избират:


Да пререгистрира Литекс в София, да го прекръсти на ЦСКА и с лиценза на ловешкия клуб "червените" фланелки да се пренесат в "А" група?


Или - да се тръгне с напълно ново дружество от "А" окръжна група, което може да значи поне 3-4 години изгнание далеч от елита. А може да е и равносилно на началото на края.


И двете решения не са идеални, ако сте от ЦСКА.


Но е време феновете да мислят трезво, а не с помпозността на лозунгите си.


Вариант 1 не е най-чистият и е леко оскърбителен за историята на ЦСКА, но изглежда далеч по-близък до амбициите, а и вече натрупаното отчаяние и жажда дори за мъст на запалянковците.


Още догодина с ресурса на Литекс и подкрепата за ЦСКА, новият отбор може да гони дори титла.

Вторият вариант праща ЦСКА в неизвестното.


Дали Ганчев няма да вдигне ръце от клуб в четвърта дивизия, дали ще има кой да поеме след него...


Въпроси без отговор.


Всеки от феновете добре трябва да си помисли какво си пожелава.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото