Петък, 22 Май 2015 10:51
Оценете статията
(1 vote)

Железните: Николайчо, мишок, вън от Локо!

Феновете на Локомотив (София) поискаха клубният президент Николай Гигов да напусне незабавно. Привържениците на "железничарите" разпространиха декларация до медиите, в която наричат Гигов "Николайчо" и "мишок" и го обвиняват за начина му на управление.

 

Ето и целият текст на писмото:

 

"Решено е: Гигов вън!

 

Това е в груб превод, което каза Николайчо Гигов пред медиите по случай събитията с просрочените задължения и отказа на Лицензионната комисия да даде лиценз на НЕГОВИЯ "П"ФК Локомотив. Думите му бяха в отговор на въпроса "Ще поискате ли помощ от феновете?", а самият отговор бе, че няма да иска помощ от нас, защото:

 

"Кога сте виждали такава? Всичко винаги е зависело само от мен."

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че именно феновете, абсолютно безвъзмездно, сложиха седалките, които и до момента... е, красят вече не е правилната дума, но да кажем придават на ст. "Локомотив" вида, в който той малко или много се намира днес?

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че именно феновете, абсолютно безвъзмездно, спасяваха нееднократно прекратяването на мачове заради поройни дъждове, отводнявайки терена?

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че именно феновете, абсолютно безвъзмездно, ринат сняг на стадиона вече всяка зима, за да може отборът да изиграе първите си мачове в първенството за календарната година в края на февруари и началото на март?

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че именно феновете абсолютно безвъзмездно уреждаха бои и боядисваха огради последния път, когато имаше подобна инициатива?

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че именно феновете, абсолютно безвъзмездно, търчаха да уреждат създаването на функциониращ сайт за вашия "П"ФК Локомотив, какъвто сайт в 21-ви век вашият "П"ФК Локомотив се провали да поддържа и трябваше да получаваме запитвания за цена на играчите на вашия "П"ФК "Локомотив" в нашия форум?

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че именно феновете, абсолютно безвъзмездно, бяха впрегнати да леят бетон на уж ремонтиращия се в момента сектор "В" на ст. "Локомотив"?

 

А може би г-н Николайчо Гигов забрави, че феновете сме тези, колкото и малко останали след годините геноцид от страна на него и неговата клика, които подкрепят отбора НАВСЯКЪДЕ в страната и чужбина, отделяйки от личните си средства и време, защото вярват в Емблемата?

 

ВЯРА, г-н Гигов, е това, което имаме. Вяра, че когато туморът Николайчо Гигов се махне от Локомотив, слънцето ще изгрее... или залезе над "Надежда".

 

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край, г-н Гигов.

 

Казано така, искаме да БЛАГОДАРИМ с цялото си сърце и душа на настоящия отбор, на абсолютно всички футболисти и треньори, които оставиха сърцата си на терена за Емблемата през последните месеци и направиха този, може би последен, сезон на Иконата Локомотив така незабравим за нас, доказвайки на всички неверници или чисти хейтъри, че където е текло пак ще тече.

 

Че Институцията Локомотив е над всекиго и над всичко.

 

И най-вече над МИШОЦИ като вас, г-н Николайчо Гигов.

 

Това е. Това сме ние:

 

ЕДНА ЕМБЛЕМА, ЕДНО ИМЕ - САМО ЛОКО, САМО НИЕ!"

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото