Четвъртък, 30 Август 2012 13:15
Оценете статията
(0 гласа)

Венци Стефанов към феновете: Подкрепяйте отбора, защото сте слависти!

Президентът на Славия Венци Стефанов призова феновете на "белите" за безрезервна подкрепа през сезона, в който клубът чества своята 100-годишнина.  

 

Ето и обръщението на президента на Славия:  

 

"Обръщам се към феновете на „Славия”, за които знам че са страшно много. Много повече от тези, които идват на стадиона в последните години. Подкрепяйте отбора по славистки, давайте сили и увереност на футболистите, бъдете зад тях и в радостни, и в тежки моменти, както винаги е било досега.  

 

Дайде възможност на треньорите и на футолистите да работят спокойно, за да изпълнят своята мисия. А тя наистина е много важна – навлязохме в много специален сезон за “Славия”, в който любимият ни клуб ще отбележи абсолютно доказаната си стогодишнина.  В сложните времена, в които живеем, ръководството на клуба прави всичко възможно в отбора да играят класни футболисти, както и по-млади играчи с голям потенциал. В състава вече има много голяма конкуренция за всеки пост.

 

Вярвам, че само всички заедно и обединени – публика, клубно ръководство, спортно-технически щаб и играчи, може да постигнем това, което славистите искат – хубави игри, победи и участие в евротурнирите наесен.  

 

Затова още веднъж призовавам феновете – подкрепяйте любимците си така, както са го правили славистите от трибуните вече почти сто години. Всеотдайно, мощно и културно.

 

Защото са слависти!"

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото