Събота, 05 Май 2012 09:44
Оценете статията
(0 гласа)

Бербо отправи предизвикателство към феновете, всеки може да се пробва срещу него

Голмайстор номер 1 на националния отбор на България Димитър Бербатов предизвика всички свои фенове в социалната мрежа "Фейсбук" да играят срещу него и отбора му по футбол на малки вратички. Нападателят на Манчестър Юнайтед отправи предизвикателството, коeто ще бъде с благотворителна цел, към всички свои над един милион фенове в профила му. Той разкри, че е готов с неговия отбор от приятели да изиграе 5-6 мача срещу различни отбори, които са готови да помогнат на талантливите деца от Фондацията "Димитър Бербатов".

 

Всички желаещи да направят официално дарение за фондацията и да се изправят срещу отбора на Димитър Бербатов трябва да пратят покани на този адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Бербо ще избере най-интересните предложения от тях и мачовете ще се състоят между 28 май и 2 юни.

 

Ето съобщението на Бербатов за благотворителните мачове:

 

ИГРАЙ С МЕН!

 

Здравейте, приятели!

 

Много хора в България знаят, че с приятелите ми сме отбор, който през лятото играе за удоволствие. Няма по-хубава ваканция за мен и по-приятно разтоварване от тези мачлета... 
Цяла година получавам покани за игра - и тук във Фейсбук, и на е-мейла на Фондацията и... с моя отбор решихме да се отзовем поне на някои тая година. ЩЕ СЪЧЕТАЕМ ПОЛЕЗНОТО С ПРИЯТНОТО. ЩЕ ИГРАЕМ В ПОЛЗА НА ДЕЦАТА НА ФОНДАЦИЯ "ДИМИТЪР БЕРБАТОВ":)

 

ЩЕ ИГРАЕМ БЛАГОТВОРИТЕЛНО по примера на "Отбора на сърцето" (момчета и момичета от отбора, благодаря ви, че сте с таланливите деца!)

 

Е, при моя отбор ще е съвсем за кратко, само 6 дни - от 28 май до 2 юни, и малко по-импровизирано.

 

МАЧОВЕТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗЦЯЛО БЛАГОТВОРИТЕЛНИ И ПАРИЧНИТЕ СРЕДСТВА КОИТО ВСЕКИ ЕДИН ОТБОР ДАРИ,ЩЕ ОТИДАТ ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА НА ФОНДАЦИЯТА. Който има желание да направи официално дарение, за да играе срещу нас, може да ни изпрати покана на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. Ние ще дойдем където сте вие - нека все пак това да е София или на един час път от София най-много.Ще поиграем, ще се позабавляваме, ще се снимаме и подписваме автографи, а покрай това ПОВЕЧЕ ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ.

 

Опитайте да ни убедите защо да играем точно срещу вас, защото сред всички желаещи ще можем да изберем само 5-6 отбора за първия тур.Ще изберем най добрите предложения.Ако имате въпроси - задавайте ги на същия е-мейл адрес. Става дума за отбори 5+1 или 6+1,както се разберем. Какво ще кажете, ще се включите ли?:)

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Обратно в началото