Петък, 23 Март 2012 02:20
Оценете статията
(7 гласа)

Сектор "Г" отвърна на левскарите: На Стойчо само на кура ще седите, където винаги си ви е слагал!

ЦСКА и Локомотив (София) се изправиха един срещу друг във второто столично дерби от отложения XVI кръг на "А" група. "Червените" спечелиха категорично с 4:0 на "Българска армия", а по трибуните имаше доста прилична бройка публика за късния час в делничния четвъртък.


Този път цесекарите се концентрираха върху подкрепата си към отбора за сметка на протеста срещу "Титан". Въпреки това на оградата стоеше транспарантът "Вън боклуците от ЦСКА", който обаче на по-късен етап бе свален. Същият рефрен се чу само броени пъти през 90-те минути, както този на "Пернишки боклуци".


Акцентът на "червените" в четвъртък вечер бе врага от Сектор "Б". Ултрасите от "Офанзива" опънаха няколко тапета в отговор на атаките на "синята" агитка спрямо Стойчо Младенов напоследък, както и за иронията им по време на двубоя със Славия в сряда относно евтиния вход от 1 лв. за Сектор "Г", който въведе ръководството на ЦСКА.


На единия се четеше "На Стойчо само на кура ще седите, където винаги си ви е слагал!", а на другия - "По-добре лев за вход, отколкото на Батков парите за Support. Ultras LeWCki = партийни пари + билки".

 

В официалната ложа пък се настани бившият спортно-технически щаб на ЦСКА, а сега такъв на Ботев (Пд), начело с Милен Радуканов. Помощникът му Светослав Петров не пропусна възможността да скандира заедно с феновете любимия си рефрен.


На "Армията" имаше и скромна агитка на столичното Локо в лицето на "Железни бригади". Те сътвориха хубава хореография с акцент върху традициите на клуба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимки: Sportni.bg

Последна промяна на Петък, 23 Март 2012 02:41

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Обратно в началото