Неделя, 20 Октомври 2019 09:08
Оценете статията
(0 гласа)

Цирк "Буш" продължава - обвинен е един, оказа се, че има брат-близнак

Пълен цирк се оформя около личността на единствения обвинен за расисткия скандал по време на евроквалификацията срещу Англия в София.

 

Досега се знаеше, че това е 18-годишният Цветан Гечев, който беше задържан под стража. Той има и условна присъда за нанасяне на средна телесна повреда.

 

Преди два дни в съда обаче се яви неговият брат близнак Димитър, който твърди пред медиите, че той е бил на мача и е заснет от камерите, а не брат му.

 

Той дори отишъл до Първо РПУ да си признае, но там му казали, че имат вече самопризнания от Цветан. За жеста си Димитър Гечев казва, че не бил умишлен, а просто отправил поздрав към познат от охраната.

 

“В полицията ме излъгаха. Брат ми е бил при гаджето си. Прибраха го на сутринта. Дойдоха и казаха, че им трябва за 15 минути, а вече трети ден го няма. Нормално е да се псува на стадиона като падаме с 0:6. И вие да бяхте там, и вие щяхте да псувате. Не съм си свалял панталона. Аз бях, готов съм да се подложа на всякакви проверки”, каза Димитър.

 

Бащата на гаджето на Цветан потвърди, че той е бил на гости у тях вечерта и не е бил на мача. Той изрази недоумение, че ще бъде разпитан чак в понеделник.

 

“Няма такава държава”, беше коментарът на родителя, а приятелката на Цветан също се възмути от прибързаното му обвинение.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото