Вторник, 03 Септември 2019 07:12
Оценете статията
(0 гласа)

Битата от левскари жена: Душиха и ме биха пред сина ми!

 

Нападнатата и бита с три деца в колата жена, се казва Галя Стефанова. Тя е от Благоевград и хътува този уикенд за Вечното дерби ЦСКА - Левски. Фенка е на червените, но преди двубоя беше малтретирана и бита с три деца в автомобила си.

 

Ето какво сподели тя:

 

"Не мислех да взимам участие в поста на сина ми, но след всичко, което се изписа в последните няколко часа, се чувствам длъжна да поясня.

 

Водя детето си на стадионите от 10 години. Не участваме във фракции и агитки, а го правим от любов към отбора и към спорта като цяло. Така съм израснала аз и го предавам и на Алекс.

 

В неделя отново пропътувахме 100 км, за да бъдем на стадиона. И на всичкото отгоре бях взела още 2 деца с нас. Подчертавам деца, защото на 13, 15 и 16 години - те са деца.

 

Паркираме винаги на един и същи паркинг, и винаги се губим в малките улички, както и този път.

 

Завивайки в една уличка, видях, че на нея имаше няколко човека от Левски. Нямаше как да върна обратно, а казах на децата да стоят спокойно и ще минем, но, уви.

 

Видяха, че съм с червен шал, а синът ми с червена тениска, и единият направо застана на предния капак, а другите отвориха моята и на сина ми вратите, и започнаха да бият!

 

Другото ви го е показал вече. Тръгнах някак си и завих в първата възможна пряка и видяхме полиция. 

 

От появилите се коментари, че едва ли не сме ги предизвикали, само ще кажа -евтините опити за оправдания няма да им минат, защото са пошли.

 

Никой нормален човек не би постъпил неразумно в такава ситуация. 

 

Колкото и клиширано да звучи, полицаите реагираха на момента. Да, наистина има задържан, но той не е единственият отговорен за случилото се и очаквам всеки един от участниците да си понесе отговорността, защото това е безумие, това е неандерталско поведение - да душиш майка пред детето й, да биеш с юмруци дете пред майка му.

 

Благодаря ви за подкрепата на всички, но моля ви, умолявам ви никога не правете като тях, защото това е футбол, това е спорт, а за децата ни това е начин на възпитание, а ние, червените, не сме нито наркомани, нито малоумни, нито изверги.

 

Ние сме ЦСКА, а това означава достойнство и чест!

 

И случилото се няма да ни пречупи, следващият път ще бъдем отново на стадиона!"

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото