Неделя, 26 Май 2019 17:41
Оценете статията
(1 vote)

Фенклуб Сектор "Г": Наглеците очерниха мъжкари като Георги Илиев, Георги Китанов и Пепи Витанов! Ние ги подкрепяме!

Армейци, преди малко повече от 24 часа с последния съдийски сигнал на мачовете от финалния кръг на Първа Лига завърши поредният драматичен сезон. Изводите от него са много, но най-същественият ни втрещява. Гнусотията в родното ни първенство потъпка абсолютно всички възможни морални и чисто човешки граници. Дъното отдавна не е просто достигнато, то е над нас.

 

Наглите кукловоди на престъпното статукво този път просто надминаха себе си. Не се поколебаха да очернят мъжкари и доказали се професионалисти като Георги Илиев, въвличайки и бившите вече наши играчи Георги Китанов и Пепи Витанов в скалъпения си смешен театър. Фен клуб "Сектор Г" безпрекусловно ви подкрепя, момчета! Горе главите, рано или късно, истината ще излезе наяве!

 

Естествено и като по сигнал в деня на последните мачове глашатаите на убийците на футбола у нас в лицето на уж най-големите "медии" изстреляха първия залп в общественото пространство, удобно отвличайки вниманието от хардкор порното в Разград. Само и само за да се опровергаят едно денонощие по-късно. 

 

Наистина безпрецедентен и скандален цирк, чиито аналог може да срещнем в държави от ранга на Демократична Република Конго или Северен Судан, които нищо чудно скоро и да ни задминат по футболни аргументи.

 

Абсолютно сме сигурни, че целият този фарс се проведе с изричното знание на господата в Бояна, които някъде в кратките си почивки от алкохола и софрите от Великден насам, са дали и мълчаливото си съгласие. И както при всички останали такива случаи в последните 8 години, печелившият от всичко това е един-единствен. С много гел на главата, малко достойнство в панталоните и адски много комплекси. Стоящ пред огледалото и съвукопляващ се сам със себе си. Ако не ни вярвате, можем да ви дадем и още 50 милиона причини.

 

Въпреки всичко, ние сме горди армейци и сме сигурни, както и полиграфът потвърди, че любимият ни отбор в уговорки не влиза. Името и марката ЦСКА винаги са и ще продължават да символизират вяра, борба, чест и спортно превъзходство на терена по естествен начин. За всичко друго има каптагон, кораби за скрап и една паяжина от нечистотия, която вече почти е задушила българския футбол.

 

от Фен клуб "Сектор Г"

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото