Четвъртък, 21 Март 2019 12:50
Оценете статията
(3 гласа)

ВИДЕО: Светът полудя по хореографията на ЦСКА

ВИДЕО: Светът полудя по хореографията на ЦСКА

Агитката на ЦСКА е на високо ниво, а Северната трибуна е вдигнала толкова високо летвата у нас, че едва ли скоро може да бъде надскочена. 

 

Изобретателност, пъстрота, оригиналност - това са само част от епитетите, които могат да бъдат използвани по адрес на публиката на армейците. През 2016-та ЦСКА спечели Купата на България, а по време на четвъртфинала срещу Созопол, състоял се през декември 2015 година, червените привърженици осъществиха хореография "Междузвездни войни". Тогава не само Европа, а светът останаха силно впечатлени от изпълнението и синхрона. 

 

След това Сектор "Г" не един и два пъти демонстрира своята класа на трибуните. Направи го и в последния шампионатен мач срещу Берое на "Армията" (2:0) - с тетрис изпълнението "Next level ultras".

 

Ето какво написаха по адрес на публиката на ЦСКА различните печатни и електронни издания на Стария континент:

 

ESPN: "ЦСКА, вторият в българското първенство, победи "Берое" с 2:0. Но "играта" беше по трибуните. Представяте ли си това в сектора на вашия отбор?"

 

Corriere dello Sport: "С една определено оригинална хореография феновете на ЦСКА подлудиха социалните мрежи."

 

Tuttosport: "Oригиналната хореография на българските тифози бушува в социалните мрежи."

 

Sky Sports: "Фенове играят на тетрис, хореографията в агитката прикова вниманието и стана изключително популярна."

 

RTL Info: "Тетрис на трибуните: гениалната идея на феновете на ЦСКА София."

 

Reddit: "Тетрис хореография на трибуните на ЦСКА (София) – "Берое!"

 

Le HuffPost: "Тези фенове не са лишени от въображение!"

 

LA NACION: "Съществуват много начини да подкрепиш отбора си, но тези фенове показаха, че място за иновации все още има."

 

BeSoccer: "Това определено не е най-голямата или най-зрелищната, но безспорно една от най-оригиналните хореографии до момента!"

 

RedGol: "Следващо ниво на ултрас: Гениална хореография на феновете на ЦСКА (София)!"

 

Разбира се, изписаното не може да не радва и да не ласкае всички, свързани с ЦСКА и Сектор "Г", защото заслугата е на всички. И "Фенклуб Сектор "Г" изрази своята благодарност, публикувайки я на своята официална страница в социалната мрежа Фейсбук:

 

"Приятели, това са само част от множеството признания в световен мащаб, които "Сектор Г" получи до момента по повод представянето си срещу "Берое" през уикенда. Винаги сме вярвали и казвали, че "небето е единствената граница" на нашите възможности. Така става, когато въображението и креативността срещнат постоянството и неумолимата воля! Така става, когато си един от нас - обречен си на успех!

 

Ще се радваме да продължим да надграждаме и за в бъдеще, защото както сами виждате, когато ЦСКА играе, наистина е празник. А какво по хубаво от това да празнуваш заедно със своето голямо червено семейство на трибуните! Всичко винаги е било, е и ще продължава да бъде изцяло в нашите ръце, умове и гърла!

 

И до последен дъх, и с цялото сърце...

 

САМО, САМО, САМО, САМО, САМО ЦСКА!"

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Обратно в началото