Сряда, 13 Март 2019 07:58
Оценете статията
(0 гласа)

Феновете влизат на Славия - Етър срещу левче

Стадион „Славия”, който вече може да се похвали с осветление, покани своите привърженици да се насладят на тази нова придобивка. Официално лампите ще бъдат запалени за предстоящия двубой на Славия срещу Етър Велико Търново. Всички фенове на „белите”, които очакваха това да се случи, ще могат да влязат на стадиона срещу само 1 лев.

 

„Белият спортен дом вече свети! А официално ще бъде открит с двубоя Славия – Етър, тази неделя – 17 март от 17:30 часа. Ръководството на белия клуб пуска билети за срещата на символичната цена от 1 лев. Ела и ти! Бъди с отбора, който ти донесе толкава радост със спечелената купа и с участието в Лига Европа. Стани и част от историята.

 

За първи път на стадион „Славия” ще се играе мач на осветление! Доведи приятели, вземи и децата. В белия спортен храм няма място за насилие. Слависткият празник те очаква – 17 март от 17.30 часа”, написаха от клуба в социалната мрежа "Фейсбук".

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото