Събота, 16 Февруари 2019 21:30
Оценете статията
(0 гласа)

НКП: Подкрепете отбора, няма по-силно нещо от публиката на Левски!

В навечерието на първия официален двубой тази пролет Националният клуб на привърженици на Левски призова всички "сини" фенове за безрезервна подкрепа в предстоящите пролетни битки.

 

НКП излезе с официално обръщение на сайта си, което ви предлагаме без редакторска намеса.

 

Левскари,

 

В неделя откриваме пролетния дял от сезона и за пореден път сме заредени с надежди за по-добро бъдеще. В навечерието на 105-тата годишнина от основаването на любимия ни клуб е необходимо да разберем отговорността, която предците са ни завещали. Защото Левски е преминал през какво ли не, преживял е толкова много, дал е на народа несравними емоции само и единствено благодарение на безрезервната обич и подкрепа от най-ценния му актив - синята публика.

 

Националният клуб на привържениците на Левски призовава всеки един левскар да подкрепи Левски. В последните дни организираната "синя" общност от цяла България заяви намерението си да бъде непробиваема стена за враговете на Левски. Така и ще бъде, а враговете ни и предателите да му мислят!

 

НКП се присъединява към позицията на левскарите от Варна, Бургас, Добрич, Велико Търново, Благоевград, Кюстендил, Сливница, Петрич, Враца, Плевен, Самоков, Троян, Асеновград, Перник, Мездра и софийските групи, че Левски се подкрепя от всички сектори, но сектор "Б" е мястото на най-сърцатите, на крайните, на ултрасите...

 

Нека напълним нашия дом, нека запеем така, както само ние можем, за да може и на другия край на света да разберат, че по-силно нещо от публиката на Левски няма!

 

Всички на Герена!

 

Само Левски!

 

Всички за Левски!

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото