Петък, 08 Февруари 2019 21:26
Оценете статията
(0 гласа)

Бомбаджията от Левски бе осъден на 4 години затвор

Йордан Исаев хвърли бомбичка и рани тежко двама полицаиСофийският градски съд осъди на четири години привърженика на Левски Йордан Исаев. Прокуратурата поиска 6 години затвор, а Исаев призна вината си и за това получи присъда, намалена с 1/3. В съдебната зала, той каза, че съжалява за постъпката си.

 

Инцидентът стана по време на мач между Левски и ЦСКА през април миналата година. Пострадаха двама униформени - мъж и жена, като тя едва не загуби зрението си. Гергана Зашева предяви иск за 100 000 лева, а колегата й - за 5000.

 

Съдът сметна, че младежът е проявил грубо незачитане на обществените правила, причинил е тежка телесна повреда на полицайката, която вече вижда само силуети с едното си око. Тя получи обезщетение в размер на 60 хил. лева.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото