Вторник, 08 Януари 2019 14:09
Оценете статията
(0 гласа)

На Клопо нещо му хлопа...

Ливърпул отпадна от Купата на ФА, след като мениджърът Юрген Клоп пусна доста резерви и тимът му загуби с 1:2 като гост на Уулвърхемптън. Германският специалист обаче отново намери странно обяснение за провала на тима си.

 

Преди Клоп се оправдаваше с дължината на тревата, а при загубата от Манчестър Сити обвини технологията на голлинията, но сега дори надмина собственото си въображение.

 

„Няколко играчи са болни след мача с Манчестър Сити. Затова трябваше да направя промени в състава и това оказа влияние. Загубихме заради вятъра, тъй като футболистите имаха проблем с контрола върху топката“, обяви Клоп след загубата.

 

Изказването на германеца предизвика иронично коментира в социалните мрежи.

 

„Мога да разбера Клоп. Тревата също беше много дълга на „Молиню“, а да не забравяме, че играха на осветление, а това пречи на зрението на футболистите. Направи им съчувствам“, написа един потребител в „Туитър“.

 

„Вятър? Все едно е духал само в моментите, когато Ливърпул играе с топката“, коментира друг в социалните мрежи.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото