Сряда, 05 Декември 2018 18:51
Оценете статията
(1 vote)

Сектор "Г": До посрещнем предателите и делиорманските мърши подобаващо!

Утре посрещаме делиорманските мърши на "Армията" в пореден сблъсък от битката между доброто и злото, любовта и омразата. Освен традиционните противни и намазани с гел физиономии, очакваме появата и на един "по-специален" човек.

 

За първи път след трансфера си в САЩ преди почти година на "Армията" ще стъпи Антон Недялков. Мъдреците казват, че на земята няма нищо по-позорно от предателството. Този мерзавец целуваше свещената емблема и дори си позволи да цитира част от рефрените на "Сектор Г", а само няколко месеца след това без капка свян прегърна пачките на Гела и нахлузи еничарския фес. Такива като него са олицетворение на модерния футбол, в който думата "вярност" все повече губи смисъл.

 

Пригответе се утре да посрещнем тази бедна душица както се посрещат предателите!

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото