Понеделник, 22 Октомври 2018 19:36
Оценете статията
(0 гласа)

Домусчиев: Ганчев е нагъл престъпник, Русев да си гледа козирката

Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?!

 

Докато гледахте как е направена козирката на “Лудогорец Арена”, явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб – Челси, съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми – игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави Лудогорец дори когато е ощетен.

 

А за другия – изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът – НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?!

 

Лудогорец спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки.

 

Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!

Подобни статии (по етикети)

коментари

+2 МЕЦАНКО 2018-10-22 20:37 #1
ИЗРОДА ГЕЛОСАН ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК ОТКРАДНАЛ 50 МИЛИОНА И ДЕЦАТА Н ФЛОТА ГЛАДУВАТ. ФИНЯГАТА ОТ ПЕРНИК Е ПРЕСТЪПНИК, КОГАТО ОТКРАДНА ПОМОЩИ ЗА БОЛНИ ДЕЦА. А ГАНЧЕВ Е МЕЦЕНАТ НА СПОРТИ И ИЗВЪР ФУТБОЛА . НЕ МОЖЕШ ГОСТИГНА В ДОЛИНАТА НА ГЛИНЕНИТЕ ГАЩИ. КАРАМАНЖУКОФФФФ ФФФФФ
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото