Четвъртък, 04 Октомври 2018 15:24
Оценете статията
(0 гласа)

Семейството Сектор "Б" помогна на Яблонски, събра парите за глобата му

Феновете на Левски за пореден път доказаха безрезервната си и безкористна любов към клуба. Особено когато стане въпрос за чест, „сините“ привърженици за безкомпромисни. Вчера бе подета акция за събирането на 3 хиляди лева. Парите бяха за наложената от ДК на БФС глоба на Давид Яблонски. Тя бе заради видеоклип на чеха, в който казва „К*р за ЦСКА“ и нарича доскорошния идол на Сектор Г – Фернандо Каранга – „пед**аст“.

 

Веднага след като стана ясно наказанието на сърцатия защитник, привържениците на Левски се организираха в социалните мрежи да съберат сумата на глобата, а именно – 3 бона. Те обявиха, че Яблонски е защитил честта на Левски и безусловно заслужава този жест. За по-малко от 24 часа „синята“ мисия успя. Парите са събрани и ще бъдат връчени лично на чеха.

 

А в страницата Сектор "Б" се забавлява във Фейсбук беше написано: 

 

"Казват, че Левски е семейството. И Яблонски го разбра изключително бързо.От първия си ден до сега Яблонски с гордост, чест и непокорен дух защитава честта и емблемата ни. Ние сме тези, които Яблонски като чужденец следва емоционално.

 

Наскоро той качи клип с "поздрав" към най - гнусния ни враг. Той знае какво изпитваме към него, затова и той следва нашите стъпки и емоции.За този клип беше глобен от бфс с 3 000 лв. Един левскар даде идеята заради левскарската чест да съберем ние тази сума, тъй като той застана зад отбора, а ние ще застанем зад него.

 

За по - малко от ден парите вече са събрани и ще се предадат на Яблонски, за да разбере за пореден път, че ЛЕВСКИ И НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО СЕ ПОДДЪРЖА И ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ!САМО ЛЕВСКИ И ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ!"

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото