Четвъртък, 27 Септември 2018 16:24
Оценете статията
(1 vote)

Тениските "The great geography discoveries" вече и във фенмагазина на "Армията"

Дни преди Вечното дерби, когато полицията забранява да се продават билети в деня на мача, а самият сблъсък противопоставя първия и втория в класирането на Първа професионална лига, феновете на ЦСКА ще могат да закупуват още един нов  артикул от фенмагазина на "Армията".

 

Това са тениските "The great geography discoveries", които бяха посветени на отпадането на Левски от Лига Европа от Вадуц от Лихтенщайн. 

 

Тениските са продължение на онези, направени преди време - Euro idiots on tour, които включваха резултатите на Левски от 1987 година срещу ОФИ Крит до БАТЕ Борисов през 2008-ма включително. Този път списъкът е разширен и обогатен, като започва с далечната 1971-ва и отпадането на сините от холандския Спарта Ротердам, а в списъка е добавен и Вадуц, който съвсем наскоро беше включен в една от песните от червения фолклор. На лицeвата част надписът е променен - сега е изписано The great geography discoveries, а шрфтът е подобрен. На гърба, под надписа Football adventures of Euro idiots, са изредени резултатите на Левски.  

 

Тениските са с размери S, M, L, XL, XXL и XXXL, изцяло черни, с бели надписи.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото