Вторник, 04 Септември 2018 19:15
Оценете статията
(0 гласа)

ВИДЕО: Левски с 18 милиона дългове, мечтае за титлата

Изпълнителният директор на Левски - Красимир Иванов, говори пред медиите след годишното Общо събрание на клуба. Шефът на “сините” обяви двете основни цели, които клубът ще гони през тази година. Иванов взе отношение и относно задълженията на клуба, които в края на миналата година са били 18.3 милиона лева.

 

“Основните цели пред Левски са две - да осигурим още по-голяма финансова стабилност и по-добри спортни резултати. Мисля, че няма привърженик на Левски, който да не е доволен, че в момента сме на първо място в класирането. След последния кръг, който мина от шампионата, мога да кажа, че Левски има сили да се пребори за титлата.

 

Това не е първият отбор на Стоянович, в който има натиск за постигане на бързи резултати. Той е свикнал да работи по този начин. При него атмосферата в тима е доста добра. Стоянович има отлична комуникация с футболистите. Но нека не забравяме, че той наследи отбора от миналата година. Сега всички берем плодовете от нашата работа”, заяви Иванов.

 

“Задълженията на Левски не са тайна. Те са публикувани в Търговския регистър и са достъпни за всички. В края на миналата година възлизат на 18.3 милиона лева. Повечето от тях са за новия сектор “А” на “Герена”. Надявам се в най-кратки скорове да ги намалим драстично. Нашата цел е да ги приведем в поносими граници, за да може да бъдем спокойни.

 

Общото събрание продължи толкова дълго, тъй като всеки един човек в залата имаше какво да каже”, добави шефът на “сините”, който накрая засегна темата със селекцията в клуба и евентуалното привличане на нови спонсори.

 

“За част от футболистите, които дойдоха в отбора, ще бъдат платени трансферни суми. Не желая обаче да коментирам публично тази тема”, каза още Иванов.

 

“На Общото събрание стигнахме до извода, че е много по-добре да има комуникация и дискусия с феновете. Това е начинът, по който може да предотвратим излишни назакания. Не да се стига до персонални наказания и глоби. Санкцията от УЕФА не е толкова голяма, за да повлияе на бюджета на клуба, но не е никак приятна”, сподели още финансистът.

 

"Надявам се в началото на следващата седмица вече да имаме отговор на въпроса дали ще има мач с Милан. Знам, че доста хора са купили билети. Надявам се вече да имаме отговор "да" или "не", завърши Иванов.

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

коментари

0 Blue 2018-09-10 07:53 #1
Тиретата с 25 млн. мечтаят вече трета година...
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото