Четвъртък, 09 Август 2018 13:23
Оценете статията
(0 гласа)

Копенхаген уличи телевизионните измамници от Нова ТВ

Гнусната провокация на Нова телевизия бе изобличена и от датския футболен клуб Копенхаген. В централната спортна емисия вчера „бойците срещу фалшиви новини“ си позволиха да вкарат лъжливи думи в устата на треньора Столе Солбакен. „Вярвам, че тези слаби армейци ще ги премажем още с 3:0 тук в София и ни очаква протоколен реванш“ – това бе преводът на Нова тв.

 

В действителност наставникът на датчаните, който е врял и кипял в европейски битки от всякакъв калибър, заяви: „Шансовете за утре са равни. Не мога да кажа кой е фаворит, това ще стане ясно след края на мача. Ще подходим с уважение към ЦСКА, очаквам тежък двубой“.


„Изглежда местната медия Нова тв е взела решение да излъже какво точно е казал нашият треньор за ЦСКА София на пресконференцията вчера. Чуйте истинските му думи тук“, се казва в съобщение на официалната страница на Копехаген във Фейсбук и се прилага запис от пресконференцията. От фабриката за фалшиви новини Нова тв досега обаче необяснимо мълчат за случая.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото