Сряда, 08 Август 2018 21:29
Оценете статията
(3 гласа)

Сектор Г: Всичко срещу Копенхаген, ще остане в историята!

Преди да излязат на сцената, доста актьори изпитват притеснение и преминават през така нар. "сценична треска". Е, ние определено не участваме в пиеси, но на нашата сцена сме безспорен хегемон и никога не сме се притеснявали да показваме на какво сме способни.

 

Над 15 000 билета са продадени до момента за утрешния мач. 15 000 червени сърца гарантирано ще дерат гърла и ще подкрепят светинята в тежката 90-минутна битка. Очакваме още поне наполовина да се присъединят директно в утрешния ден. За това нашето последно съобщение не е насочено към тези хора, а към останалите, които все още се чудят дали да присъстват на така важния за всички нас мач.

 

Приятели, гарантираме ви, че всичко, което ще се случи в утрешния ден, ще остане завинаги част от нашата история. Поредната страница от една вече 70-годишна епопея, изпълнена със слава, величие и много гордост.

 

Това обаче, което ще ни накара на 10.08 да се събудим с усмивка и високо изправена глава, е, че 90 минути ние сме стояли твърдо зад отбора и сме дали цялото си сърце и душа в името на ЦСКА. Няма нищо срамно в достойната загуба. Само който не се е бил, той не е губил. Срамно е да не влезеш в битка.

 


Вярваме, че нашите момчета имат силите. Вярваме, че ще дадат 100% от себе си. Вярваме в победата. Защото НИЕ СМЕ ЦСКА и историята ни говори, че невъзможни неща няма!

 

09.08.Повярвай и ти, ела на стадиона.

 

СЪДБАТА ОБИЧА СМЕЛИТЕ!

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото