Сряда, 08 Август 2018 09:13
Оценете статията
(1 vote)

Включи се във Фентъзи лигата на Sportinglife.bg

В петък всичко започва отново.

 

Онзи специфичен шум, онова усещане, че всеки момент нещо ще се случи. Онази тръпка, която има само английският футбол.Сезонът стартира този уикенд, като в петък вече е първият мач.

 

Висшата лига отново ще закове всички ни пред телевизори, компютри, таблети и телефони, за да сме част от играта.През миналия сезон близо 300 от вас станаха част от култовата Fantasy Premier League група на Sportinglife.bg, в която битката за крайната победа се оказа далеч по-оспорвана, отколкото на терена в Англия.

 

Сега отново създадохме лига на нашия сайт, който отдавна е място, в което хора с еднакви страсти - спорт и футбол, са се превърнали в общност.

 

Включете се и вие - в портала на Fantasy Premier League, след като направите отбора си, се присъединете към лигата ни.

 

Кодът е 2680347-612488.

 

В първия сезон на лудата надпревара първи стана отборът име КЕЛЕШ, ръководен - очевидно чудесно - от Емил Келешев. Той спечели 2365 точки, което прави средно по 62,2 на кръг.

 

Втори остана Димо Лалушев, който ръководи тим с име SpUrS - само една точка го раздели от победителя (2364). Трети в лигата на Sportinglife.bg бе Ивайло Иванов, който състави и направляваше през сезона отбора на Backa Backa Palanka (2313 т.).

 

Десетката бе допълнена от Prince of football на Светомир Събев (4-о място с 2283 т.), Maped FC на Мартин Гърдев (2275), Newcastle на Илиан Чипински (2260), MVS La Kuruña (Мартин Стоянов, 2257), Tim Cahill 17 (с треньор - спортният журналист Николай Петров, 2250), FC Vereya Saviors (Георги Борисов, 2249) и Angels (Банго Ангел, 2244).Това бе сезон 2017/2018 г. Той вече е история.

 

Започва новият, а с него и лигата - наша и ваша, на аудиторията на Sportinglife.bg.

 

Включете се и да започваме. Точките ще броим всяка седмица, а крайното класиране ще е ясно през май.

 

Дотогава - успех. Избирайте внимателно играчи, капитани и резерви, не пропускайте да "пипнете" отбора си всеки кръг и - останалото зависи от тези на терена.

 

Лигата на Sportinglife.bg, сезон II, е тук.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото