Вторник, 07 Август 2018 15:13
Оценете статията
(0 гласа)

И все пак двубой Левски - Милан ще има!

Организаторите на мача в чест на 75-ата годишнина на Георги Аспарухов-Гунди от Moko Solution за пореден път обявиха, че мач между Левски и Милан ще има. 

 

Срещата трябваше да се проведе на 11 август, но от италианския клуб обявиха, че няма да могат да пристигнат в София на тази дата. Малко по-късно стана ясно, че в същия ден ще играят с Реал (Мадрид). 

 

От агенцията обявиха, че скоро ще обявявят новата дата на срещата. 

 

Вчера бе премахнато и официалното събитие във Facebook.

 

"От вчера, 5 август официалното Фейсбук събитие "75 години Георги Аспарухов" не е достъпно в социалната мрежа. Премахването му не е направено от организаторите и не означава, че то няма да се състои. Както обявихме по-рано миналата седмица мачът ще се проведе, като в най- кратки срокове ще съобщим новата дата", написаха от агенцията.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото