Сряда, 18 Юли 2018 09:37
Оценете статията
(3 гласа)

СНИМКИ: Тъгата на "Герена" предизвикаха много смях и майтапи сред цесекарите

Великите географски открития на Делио Роси и Левски Великите географски открития на Делио Роси и Левски

Часове след отпадането на Левски от Лига Европа от непретенциозния Вадуц, в интернет пространството започнаха и майтапите. Естествено, те са от червена България към синята половина.

 

На фона на цирка в София преди години, беше направен колаж с емблемата на сините и надпис: "104 години забавления". Разбира се, не беше подминат и Валери Божинов, който преди време игра за Левски, а също така е известен и със своите крилати сентенции. В случая "неговата" е: "Ако Вадуц продължи, Левски няма да се класира!"

 

 

Още след първата среща в Лихтенщайн, която беше спечелена от Вадуц с 1:0, се появи снимка на Диего Марадона в фланелка на Наполи и номер 26 на гърба, където беше изписана фамилията Кулибали - този от италианския тим - Калиду, е брат на този, който вкара два пъти на сините - Мохамед.

 

Според мнозина днешният брой на "Тема спорт", излязал със заглавието "И Лихтенщайн отстрани Левски", е доста сериозна инвестиция - един лев, но с много история.

 

Разбира се, в спортния ежедневник трябва да се прочете и материала на Жаклин Михайлов - "Срам, ама гигантски срам!"

 

И нещата вече отиват със страшна сила към наставника на сините Делио Роси, който отказва да подаде оставка. Колаж, на който италианския специалист е събрал своите футболисти и показва къде е Лихтенщайн върху глобус, е един от най-големите хитове.

 

 

Не беше пропуснат и майтапът със смяната на вратаря Божидар Митрев на полувремето, тъй като Роси го е пратил да му купува билет за самолета, защото в 20:00 започвали големите намаления.

 

 

Снимките на Делио Роси, показал среден пръст преди години на Апенините, като до него е изписано "... за Левски", както и негово "изказване" след загуба с 0:2 от 10 Б клас на 390-то СОУ по рисуване в София, са също голям хит и се въртят из социалните мрежи.

 

 

А феновете на ЦСКА искат италианеца да продължи да води Левски и не искат той да си тръгва. Затова веднага направиха колаж: "Подкрепа за Делио Роси".  

 

 

И завършваме с едно писание, което описва какво би трябвало да се случи на днешния 18 юли на "Герена":

 

"Днес ще е ден за силни програмни коментарни и анализи за "Левски".Мога да ги напиша отсега:

 

1. Това е излагация - не може вече така

 

2. Дельо не става - физкултурник е, не познава балканския бит

 

3. Сезонът едва сега започва, а селекцията е отворен процес. С едно или две качествени попълнения свободни агенти "Левски" ще запали моторетката.

 

4. Горе главата и по-тежки моменти е имало.

 

5. Последно, но първо по важност: Долу ръцете от сър Спас. "Левски" толкова време търси собственик с европейска визия - изтънчен и галантен човек, европеец до последния косъм на обръсната си в Перник брада. Спас ни извежда в друга галактика. Само стойте здраво до/зад него и ще видите преуспяващ "Левски". Само за две години го преобрази."

 

Последна промяна на Сряда, 18 Юли 2018 10:11

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото