Вторник, 10 Юли 2018 15:00
Оценете статията
(1 vote)

Кюстендилеца: Каранга искаше да си тръгне, спекулациите за Десподов са тъпотии

Понеже цял ден се начетох на тъпотии, мисля, че е време да напиша и аз някои неща. Първо, за трансфера на Каранга искам да внеса малко яснота - желанието на ръководството беше играчът да остане в ЦСКА с дългосрочен договор и подобрени условия. Желанието на самия футболист не беше същото, той искаше да отиде в Китай за повече пари.

 

Въпреки многобройните молби и уговорки от собственици, ръководни органи, фенове и кой ли не, Каранга заяви, че повече не желае да играе за ЦСКА.

 

При това положение и отказа му да подпише нов договор, единственият правилен ход на ръководството беше да го продаде и да вземе за него не малка сума, пред опцията да го пусне без пари лятото.

 

За трансфер на Десподов не е коментирано за момента и спекулациите ги окачествявам като тъпотии.

 

Последно искам да призова всички да подкрепяме повече отбора и да даваме по малко напътствия.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото