Неделя, 08 Юли 2018 10:57
Оценете статията
(2 гласа)

Много яка мацка! Да, но президент на Хърватия

Президентът на Хърватия е невероятен! И не само. Да, но е в женски род и наистина е много красива. По време на четвъртфиналния сблъсък от Световното първенство в Русия между домакините и Хърватия, камерите показаха на трибуните една дама, облечена в червено и бяло. Точно за същата става дума - Колинда Грабар-Китарович, която беше в агитката и на срщата с Дания. Тогава с фланелка на Ватрените тя седеше редом до обикновените привърженици и се радваше с тях. Без луксове, без излишни помпозности и позьорщина.

 

И започна да се говори за тази дама в червено - каква е, що е, колко красива и готина била, какво излъчване, въпреки 50-те си години.

 

Блондинката отказа удобството на ВИП-ложите, за да бъде сред своите сънародници и да дере гърло за хърватите. И след успеха над Дания тя отиде в съблекалнята, за да поздрави момчетата, да се прегърне със селекционера Златко Далич и капитана Лука Модрич, да стисне ръката на всеки един от новите герои на нацията.

 

И още един щрих от нейната същност - тя пътува за Русия не в бизнес класа, а в икономична, пак сред обикновените фенове. И с фланелката на червени и бели квадратчета. Тя така пътува и за Сочи, където снощи Ватрените отстраниха домакините от Русия след изпълнение на дузпи.

 

Какво трябва да знаем още за тази лъчезарна жена? Колинда Грабар-Китарович е първият президент жена в историята на Хърватия. Вече споменахме, че е на 50 години. Омъжена е и има две деца. Често я наричат най-красивата глава в държавата.

 

Формите на тялото й са впечатляващи, а мнозина цъкат с език, като я видят на фотос. Тя обича да позира, а едни от най-известните й снимки, са тези по бикини на плажа. Сега вече има и такива, които са на стадионите, радвайки се с феновете. Но се оказа, че фотосите по бикини не са нейни, а на нейна двойничка - актрисата Никол Остин. Но на тези снимки, които са реални и на които е във ваканция, тя наистина изглежда впечатляващо.

 

Госпожа президентът не е равнодушна към спорта, тъй като често може да бъде видяна на такъв род събития и да скандира от трибуните.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото