Петък, 06 Юли 2018 14:56
Оценете статията
(0 гласа)

Срещни се с Бербатов и Топчовците

Приготви си удобни спортни обувки, добро настроение и футболните си умения, защото имаш уникалната възможност да се срещнеш лично с Димитър Бербатов. Отбележи в календара си събота 11:00 ч. с удивителна и запомни този адрес - бул. "Ген. Тотлебен" 36 в София. 

 

Ден преди финала на Световното правим футболна събота, в която ще те срещнем и с винаги усмихнатите и забавни Играчи FC - Pavel Kolev & Icaka. А лично Бербатов ще раздаде 50-те официални топки от Световното на всички печеливши от играта на Топчовците!

 

Всеки гост ще си тръгне с автограф и снимка от Бербатов, а най-добрите - с топка и с една от многото допълнителни награди. 

 

Топчовците знаят как да се забавляват и са приготвили ден пълен с изненади и игри. 

 

Започваме в 11:00 ч., а за вдъхновяващ старт на събитието сме поканили деца-таланти от Фондация „Димитър Бербатов“. Те ще изпълнят авторски и популярни песни на сцената и ще се забавляваме заедно. 

 

Топчовците ще те очакват на футболната им стена, на която само истинските голмайстори ще спечелят страхотни награди.

 

Ще търсим и шампионите на джитбол. Ако не знаеш какво е това, в събота ще имаш възможност да се включиш и покажеш умения в дисциплината "волейбол с крака".

 

Не забравяй - денят е 14.07, събота, Kaufland София-Крива река, бул. "Ген. Тотлебен" 36, започваме точно в 11:00 ч. ;) 

 

Научи повече за Топчовците - ТУК!

 

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото