Неделя, 01 Юли 2018 17:40
Оценете статията
(3 гласа)

Chicago Reds застана зад Кюстендилеца и поема адвокатските му разходи

Уважаема "червена" общност, от името на Фен Клуб "Chicago Reds" бихме искали да изразим нашата пълна подкрепа към привърженика на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, който е обвинен в "извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото" по време на срещата Локомотив (Пловдив) - ЦСКА на 26-ти Ноември 2017 г.

 

Въпреки че провокацията във въпросния мач идва от ответната страна и недвусмислено бе доказано, че на терена са били допуснати лица които не са имали никакви основания да бъдат там, българската прокуратура решава да повдигне обвинение към Иван Велчев.

 

Ние приемаме тези действия на прокуратурата като напълно неоснователни и като атака към цялата "червена" общност и поради тази причина изразяваме своята съпричастност към г-н Велчев. За нас не е приемливо защитата на честта и достойнството да бъдат определяни като престъпление и призоваваме отговорните лица да вземат мерки срещу тази очевидна несправедливост.

 

С  уважение,

Фен Клуб "Chicago Reds"30-ти Юни, 2018 г.

 

П.С. Разходите по адвокатската кантора защитаваща Иван Велчев ще бъдат поети от "Chicago Reds"

Подобни статии (по етикети)

коментари

-1 Мирослав-Velzevul 2018-07-08 11:48 #1
Браво....само така...
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото