Събота, 23 Юни 2018 08:27
Оценете статията
(1 vote)

Заплахи за смърт и изнасилване към Вили Кабайеро

Истерията в социалните мрежи след издънки на футболисти започва да придобива плашещи размери. След като "фенове" на Ливърпул докараха почти до нервна криза вратаря на тима Лорис Кариус след грешкитему във финала на Шампионската лига със заплахи към него и семейството му, сега това сториха и аржентинските "привърженици". 

 

Те бяха бесни от грешката на стража Вили Кабайеро, благодарение на която беше сложено началото на унижението на "гаучосите" в мача с Хърватия. Но поведението им категорични е ужасяващо, дори подсъдно. 

 

Преди началото на Световното първенство вратарят публикува снимка в Инстаграм, на която прегръща двете си дъщери. Точно тази снимка стана жертва на фенски произвол след края на мача с Хърватия.

 

Изверги публикуваха под нея съобщения, в които пожелават смърт и сериозни болести на цялото семейство на Кабайеро. А други написаха, че ще намерят двете девойки и ще ги изнасилят. А обидите към вратаря са най-малкото нещо в тези постове. 

 

Все още не е ясно дали полицията в Аржентина се е задействала да издири тези потребители, които посегнаха по този начин на семейството на Кабайеро.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото