Понеделник, 18 Юни 2018 07:38
Оценете статията
(1 vote)

СНИМКИ: Сълзи и драма след финала на турнира за Чика Дени

Шестият фенски турнир на ЦСКА, който е в памет на Младен Алексиев - Чика Дени, приключи в неделя вечерта. Новият носител на трофея е отборът на Армейци Свищов!

 

На финала те победиха силния тим на Трапеза Бойс с дузпи след 1:1 в редовното време. Момчетата от Свищов заслужено спечелиха и показаха, че са силни не само на трибуните, а разбират и играта. Трапеза бойс стигнаха до финала тази година и без един от основните си футболисти - бившият състезател Валентин Найденов, отбелязал онзи красив гол срещу Атлетико Мадрид. Тимът беше воден от друг бивш футболист на армейците - капитанът Георги Антонов, който беше треньор на отбора.

 

В надпреварата тази година участваха 80 отбора, разпределени в 16 групи по 5. Интересът отново беше голям, настроението на макс, както се казва, но за пореден път времето не пожали участниците. И през трите дни на надпреварата валя, на моменти мачовете бяха прекъсвани, но турнирът завърши по график.

 

Най-емоционален беше моментът след финала, когато един от лидерите на Северната трибуна - Росен Петров - Животното, връчу купата. Той я даде на малкия Митко, чийто баща почина миналото лято. Тимът на Армейци Свищов игра с фланелки с надпис "Завинаги от нас Тончо!"

 

Това беше и поводът под една от снимките в социалните мрежи, да бъде публикувано мнението:

 

"Повече от футбол! Един от моментите днес, в които и най-студените сърца, биха се разтупкали силно! Синът на едно от момчетата от Свищов, които вече не са между нас, с трофея за първото място и един от лидерите на Сектор Г. Честита купа! Пазете ЦСКА в сърцата си! Така, както го обичате!"

 

Последна промяна на Понеделник, 18 Юни 2018 07:52

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото