Четвъртък, 14 Юни 2018 21:41
Оценете статията
(1 vote)

Роби им го показа, Световното стартира със среден пръст!

Роналдо, Икер Касияс и Роби Уилямс бяха големите звезди, които дадоха началото на Световното първенство по футбол в Русия.

 

Водещата фигура на пищната церемония на стадион "Лужники" в Москва беше Уилямс, който изпя няколко от най-известните си хитове, допълнен от оперната певица Аида Гарифулина.

 

Британският певец неочаквано скандализира с показване на среден пръст към камерата, докато вървеше по терена.

 

Преди началото на церемонията големият испански вратар Икер Касияс показа Световната купа на публиката заедно с руския супермодел Наталия Водиянова. После бразилската легенда Роналдо подаде официалната топка на турнира на талисмана на първенството - вълка Забивака - който даде началния удар в турнира.

 

Малко по-късно дойде речта на руския президент Владимир Путин.

 

"Руснаците обичат футбола. Това е нещо, което наричаме любов от пръв поглед. Направихме всичко възможно, за да може да се насладите на един чудесен празник. Футболът има способността да ни обединява в един отбор - отбор, в който всички се разбират все едно са семейство. Желая на феновете едно незабравимо изживяване. Добре дошли в Русия!", каза Путин.

 

След него говори и президентът на ФИФА Джани Инфантино, който също приветства всички посетители на Световното първенство.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото