Събота, 09 Юни 2018 07:27
Оценете статията
(1 vote)

Сектор Г: Пълна подкрепа за Нестор, ръководството и играчите!

След като вчера приветствахме новите попълнения и най-вече новият треньор, сега е време и ние да кажем някои неща.

 

Нестор Ел Маестро, 35 годишен, добре възпитан, говори доста езици а си постави за цел да научи и нашият, нещо което би трябвало да се приема за нормално когато човек отиде в друга държава да си изкарва прехраната, но явно тук в България не е така и за това само може да поздравим Нестор. Няма да ви изреждаме цялата му визитка защото със сигурност вече я знаете на изуст от всичките статии изписани за него в последните дни.

 

Това което ни направи впечатление е че на този човек никой не му е подарил нищо, а сам се е преборил за всичко, а това в съвременния футбол е нещо много трудно защото всички знаем за мениджърските интереси, комисионните и всички тези нещица които остават скрити за повечето фенове. И на ЦСКА му трябваше точно такъв човек който знае как да си постави целите и как да ги постигне. Няма да влизаме в детайли, но остави много добро впечатление и жестът към Димитър Пенев, този жест показва че той знае къде идва и че знае много добре какви изисквания ще има към него, така че ние трябва да бъдем зад него защото се вижда че идва със желание за успехи и иска да ни върне там, където ни е мястото. И ще го кажем още от сега за да не излезе после че оправдаваме някой.

 

 

Да се направи пробив в Европа ще е много трудно защото да, първи кръг е много възможно да се паднем с преодолим съперник, но във втори кръг чакат отбори с много по-големи бюджети, много по-класни футболисти така че Европа в никакъв случай не трябва да бъде мерило за качествата на Нестор, поне за сега. Не че и първенството в което отново ще го играем сами срещу всички е, но все пак се надяваме че точно тук ще покаже че е много по подготвен за съвременния футбол от дядовците които са начело на говедата и турците и ще ги излъже по някакъв начин.

 

Пълна подкрепа към Нестор! Пълна подкрепа към футболистите! Пълна подкрепа за ръководството!

 

Всички заедно като юмрук за ЦСКА!

Последна промяна на Събота, 09 Юни 2018 07:37

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото