Събота, 12 Май 2018 16:07
Оценете статията
(0 гласа)

До 500 лева глоба за родителите на децата ултраси

Между 300 и 500 лева може да отнесат родителите на децата ултраси, които бяха заснети голи до кръста с нацистки символи по време на финала за Купата на България между Славия и Левски. Това съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България!" Стефка Илиева от Държавната агенция за защита на детето по повод снимката, заради която от агенцията са се самосезирали.

 

Самоличността на родителите все още се изяснява, като държавните служители работят по версията, че те са оставили децата си без надзор по време на футболната среща. Социалните работници имат правомощия да работят директно с децата и родителите.

 

Следва консултиране на родителите, както и при необходимост, насочване на същите за оценка на техния родителски капацитет и предприемане на действия за повишаване на същия", поясни старши-инспектор Илиева.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото