Четвъртък, 10 Май 2018 17:03
Оценете статията
(0 гласа)

Томислав Русев: Върви си, проклета прокобо!

Известният спортен журналист и голям левскар - Томислав Русев, прие много тежко поредната загубена от "сините" Купа на България. За Томето над Левски тегне прокоба.

 

"Убийте ме, през август ще стана на 52, но вече съм убеден, че има прокоба. Няма какво друго да спре Левски в двубоя, в който "сините" направиха всичко възможно. Години наред Левски не може да спечели срещу съперници, които надиграва пред пълни трибуни със свои фенове и в крайна сметка другият отбор побеждава.

 

Някой много гадно е проклел Левски и това не позволява "сините" да вдигнат трофей толкова много години. Нямам друго обяснение. Спортно-технически - ние гледахме мач на котка с мишка и накрая мишката вдигна Купата. Истината е, че Левски направи най-добрия си мач за сезона. Славия бавеха времето, лежаха, лежаха и накрая почти на лежанка добутаха до дузпите", каза Русев в ефир от стадион "Васил Левски" снощи.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото