Петък, 11 Май 2018 16:46
Оценете статията
(1 vote)

Радан Кънев: Ще се върна на стадиона, когато започнем от аматьорските нива

Левскар съм роден и левскар ще си умра. Някак уча детето, че като си от “Левски”, то не е заради купите (последната май му е набор...).

 

Първият ми мач, заедно с Васил Танков, е срещу Реал (Сарагоса) през ‘87.

 

Няколко години имахме и абонаментни карти за сектор “В” на “Герена”, където - по случайно стечение на обстоятелствата - люпехме семки до една внушителна група юристи, начело с покойния Румен Янков. Така е в Левски - председателят на ВКС с приятели, далеч от ложи, козирки, пури и VIP-ове... 

 

И да, бях в сектор “Б” при 7:1!

 

НО... Нито ме чухте да се радвам, когато отстранихме ЦСКА-Литекс, нито да рева след загубата от Славия снощи.Нито стъпвам на стадиона, нито пускам телевизора, нито знам състава.

 

Спортът “български футбол” дълбоко не ме вълнува. Възшествието на мутрите не прощава - бавно, но неотменимо, то унищожава всичко по пътя си. Съвсем не само футбола...

 

Ще се върна на стадиона, когато започнем - както му е редът - от аматьорските дивизии. И шала ще си намеря, и ще го подаря на Бобо. 

 

Дотогава - Само “Левски”!

Подобни статии (по етикети)

коментари

-1 Микре Юнайтед 2018-05-13 14:21 #2
Кур за литекс оле
Цитат
0 ВЕНЗЕЛОВ 2018-05-11 23:23 #1
ИЗРОД СЕДЕСАРСКИ ................САМО ЦСКА ЛИТЕКС ВИ Е В УСТАТА. С ДУМИТЕ НА ВАШИЯ ТОМИСЛАВ .....ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ.
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото