Неделя, 08 Април 2018 18:23
Оценете статията
(0 гласа)

Благородно: Фенове на Левски помогнаха на нуждаещи се за Великден

Привърженици на Левски зарадваха 55 възрастни хора в селата Куртово Конаре /10/, Черничево /17/, Ведраре /10/, Васил Левски /5/ и Каравелово /12/ за най-светлия християнски празник - Възкресение Христово.

 

"Сините" фенове раздадоха торбички с храна на инвалиди и болни стари хора, а също така уважиха 103-годишна баба на Велика събота. Красивият жест е доказателство, че футболът може да обединява и да помага на тези, които имат нужда от приятелско рамо в труден момент.

 

"55 торби бяха дарени на нуждаещите се,кметовете на 5-те села също получиха почетна торбичка с брошура и чаша за оказаното съдействие. Подпомогнахме инвалиди,болни старци и една 103 годишна баба. Ние сме удовлетворени,вземете пример за да бъдете и вие:) Споделяйте!!! ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!", гласи съобщение във Facebook.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото