Понеделник, 12 Март 2018 19:13
Оценете статията
(0 гласа)

Благородна синя инициатива за Великден

Футболът е игра, създадена да радва, обединява и помага. Да помага на тези, които имат нужда от подкрепа и приятелска ръка в тежките моменти от живота.

 

Изключително благородна инициатива организират някои от привържениците на Левски под надслов: "Добрата страна на футболните фенове", а основната им задача е да зарадват възрастни хора край Пловдив и Карлово. Феновете на "сините" ще раздадат продукти на близо 50 нуждаещи се души на 7-ми април, ден преди най-големия християнски празник Възкресение Христово.

 

"На 07 април, събота, ще бъдат разнесени продукти на между 40 и 50 възрастни хора на териториите Пловдив и Карлово. Вече са ясни четири от селата, в които ще бъдат зарадвани най-нуждаещите се. Приканваме повече хора да се вдъхновят от нашите действия и инициативата да се разраства всяка година на все по-голяма територия в страната".

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото