Понеделник, 12 Март 2018 18:53
Оценете статията
(0 гласа)

Пуснаха билетите за ЦСКА - Левски

Билетите за мача ЦСКА - Левски вече са в продажба, съобщи сайтът на "червените". Тимът от "Българска армия" е домакин на събитието.

 

Ето и подробностите относно пропусквателния режим за неделния сблъсък на националния стадион "Васил Левски":

 

"Билетите за предстоящото вечно дерби вече са в продажба. ЦСКА приема Левски на Националния стадион "Васил Левски" в неделя (18 март) от 13:00 часа. Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а гостуващите привърженици - в секторите "Б" и "В".

 

Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева.

 

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

 

В деня на мача за нашите фенове в 9:00 часа ще отворят касите на "Ариана" и пред сектор "А" на Националния стадион, както и касата до фен магазина на "Армията". Абонаментните карти са валидни за мача, като картодържателите трябва да се снабдят с покани от администрацията на стадион "Българска армия".

 

Поканите могат да бъдет взети от сряда до петък (14 - 16 март) от 09:00 - 17:00 часа и в деня на мача от 9:00 до 12:00 часа. Покани се получават срещу представяне на абонаментна карта. Картодържателите за сектор "В" ще бъдат настанени в сектор "А".

 

Картодържателите за сектор "Г" не се нуждаят от покани. Те могат да влизат на ст. "Васил Левски" през 21 и 22 вход, само с абонаментната си карта", се казва в съобщението.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото