Понеделник, 12 Март 2018 18:48
Оценете статията
(0 гласа)

Левски показа талисмана си, търси му име

Левски показа на феновете своя нов талисман. "Сините" сториха това в официалната си страница в социалната мрежа Facebook. Той все още няма име, като следва да стартира кампания по неговото кръщаване. 

 

Ето какво пишат "сините" (без редакторска намеса): 

 

"Скъпи левскари, с особена гордост и вълнение ви представяме един проект, по който работихме упорито, търпеливо и взискателно, така че да направим лъвски скок към най-новия член на левскарската общност - "синият" талисман!

 

По примера на най-добрите съвременни практики, които използват спортните и в частност футболните клубове, достигнахме до дизайн, който смятаме, че покрива изцяло визията за вашия нов "син" приятел. Той ще е сред вас на стадиона, при различни събития и гостувания, ще се среща с деца и ще разпространява левскарската идея.

 

И понеже горд талисман на велик клуб като Левски трябва да носи с особена гордост своето име, съвсем скоро ще стартираме кампания по неговото кръщаване. Кой ще стане негов кръстник, кой може да предлага имена и какви изненади ви очакват около цялата кампания предстои да разберете съвсем скоро. А сега дайте по един лайк на новия си "син" приятел. 

 

Само Левски!"

Подобни статии (по етикети)

коментари

+3 Viking 2018-03-16 02:17 #3
" калъВчо"? Ооо неграмотни ми припознавачо защо се срамиш да се наречеш турчин?
Цитат
+3 Боби 2018-03-13 09:20 #2
Мисля че подходящо, по ред причини ще е името Васил! :) Само Левски!
Цитат
-1 Пешето 2018-03-12 22:25 #1
Вече му избрахме име - КаЛъвчо.
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото