Понеделник, 12 Март 2018 18:45
Оценете статията
(0 гласа)

Етър към феновете си: Силни сме, когато сме заедно!

Ръководството на Етър благодари на феновете си за подкрепата, която оказаха на отбора по време на гостуването на Левски от 25-ия кръг на Първа лига, завършило 1:1

 

"Благодарим на феновете за безрезервната подкрепа, която оказаха на отбора! Показахте категорично, че сте нашият 12-и играч и че сме силни, когато сме заедно. Бъдете с нас и при победите, но и в моментите на трудности, защото тогава момчетата най-много имат нужда от вашата подкрепа!

 

Очакваме ви в неделя масово на трибуните срещу шампиона Лудогорец, за да направим заедно неповторимата атмосфера на стадион "Ивайло" и отново да бъдем едно цяло. Бъдете с нас и в плейофите, които ще са мачовете ни на истината", пишат "виолетовите".

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото